arrow_drop_up arrow_drop_down

Soul Release Academy

Zielswerk vanuit oeroude sjamanistische traditiesOnze intentie

Bij Soul Release Academy werken we in het veld van de ziel vanuit oeroude sjamanistische tradities. Met respect, dankbaarheid, passie en liefde voor de natuurlijke levenscyclus en alles wat daarin is.

Met sjamanistische ceremonies van Siberische en Arawak origine ondersteunen wij iedere volwassene die er klaar voor is om een bewuster, completer en krachtiger versie van zichzelf te ontwaken.

Wij helpen jou met het ontmaskeren van verborgen boodschappen van je ziel vanuit een groter geheel, door het integreren van sjamanistische ceremonies, systemisch werk, familieopstellingen, energie- en lichaamswerk.

Aanbod

Sjamanistische systeemopstellingen

In een actieve out-of-the-box sessies werk jij op zielsniveau aan groei, welzijn, heling en vervulling.

Sjamanistische healings

Bijzondere healingsessies vanuit Siberische en Zuid-Amerikaanse sjamanistische tradities.

Wat Emmely, Linda en Carolina zeggen:

Emmely van der Roer

"Wat ik vooral heel fijn vond bij Francis is dat ik mij direct welkom en op mijn gemak voelde. Hierdoor was het makkelijk om mij kwetsbaar op te stellen (waar ik normaal helemaal niet goed in ben) en zo konden we samen snel tot de kern van het probleem komen. En ben met nieuwe energie aan de slag gegaan."

Linda de Winter

"Ik heb Francis ervaren als een man met veel levenservaring waardoor er geen onderwerp of gevoel ter sprake kwam waarover ik me ongemakkelijk heb gevoeld. Hij is bovendien in staat om je tot het uiterste uit te dagen en tegelijkertijd de veiligheid te bieden dat hij er voor je is wat er ook gebeurt tijdens de sessie,"

Carolina Correa Jaramillo

"Door de manier van werken is veel naar boven gekomen en ik heb vele verbanden kunnen leggen. Een systeemopstelling bij Francis kan ik iedereen aanraden, zo leer jij jezelf beter kennen, je intrinsieke behoeften beter begrijpen en waarom je met bepaalde situaties of personen moeite hebt."

Wie is Francis?

Francis Kransen

Soulreleaser | Sjamanistische Healer

Ik werk samen met:

Thamar Blok

Natuurgeneeskundig Therapeut | Eigenaar

Holistische energetische orthomoleculaire totaal aanpak incl. vitaliteitsbank

(>10 jr ervaring)

Hilde Verhoef 

Sjamanistisch Healer

Voor krachtige sjamanistische

duo-healings


Meer ervaringen?