arrow_drop_up arrow_drop_down

Soul Release Academy

Vanuit de ziel - Direct - Onaangepast

Zielswerk vanuit oeroude sjamanistische tradities

Ben jij 30+ en heb je affiniteit met spiritueel, energetisch, emotioneel, gevoels- of intuïtief werk?

Soul Release ondersteunt jou met sjamanistische ceremonies en rituelen van Siberische en Arawak origine om een bewuster, completer en krachtiger en vervullend versie van jezelf te ontwaken en te gaan leven.

Wij helpen jou bij het ontmaskeren van verborgen boodschappen van je ziel vanuit diepere velden. Wij bieden een unieke integratie van sjamanistische ceremonies en zuiveringsrituelen, intuïtief systemisch werk en familieopstellingen, energie- en lichaamswerk.

Wat Emmely, Linda en Carolina zeggen:

Emmely van der Roer

"Wat ik vooral heel fijn vond bij Francis is dat ik mij direct welkom en op mijn gemak voelde. Hierdoor was het makkelijk om mij kwetsbaar op te stellen (waar ik normaal helemaal niet goed in ben) en zo konden we samen snel tot de kern van het probleem komen. En ben met nieuwe energie aan de slag gegaan."

Linda de Winter

"Ik heb Francis ervaren als een man met veel levenservaring waardoor er geen onderwerp of gevoel ter sprake kwam waarover ik me ongemakkelijk heb gevoeld. Hij is bovendien in staat om je tot het uiterste uit te dagen en tegelijkertijd de veiligheid te bieden dat hij er voor je is wat er ook gebeurt tijdens de sessie,"

Carolina Correa Jaramillo

"Door de manier van werken is veel naar boven gekomen en ik heb vele verbanden kunnen leggen. Een systeemopstelling bij Francis kan ik iedereen aanraden, zo leer jij jezelf beter kennen, je intrinsieke behoeften beter begrijpen en waarom je met bepaalde situaties of personen moeite hebt."

Voel je dat je vastzit en wil je in beweging komen?

Dit is wat wij voor jou kunnen doen

Hele dag toegewijd

Sjamanistisch Zielswerk!

Een hele dag toegewijd ervaren, voelen, loslaten en openen in een serene en krachtige Sjamanistisch Sacred Space

Sjamanistische Healing

On Site

Oeroude healingsrituelen vanuit Siberische en Arawak tradities, zoals

Soul Retrieval en Powerextraction.

Sjamanistische Sessies Online

Stapsgewijs vanaf jouw eigen vertrouwde plek werken aan jouw groei. Stap voor stap van kramp naar innerlijke plek van kracht.


Francis Kransen

Soulreleaser | Sjamanistische healer


Sjamanisme is niet iets wat ik doe of waar ik in geloof. Het is hoe ik leef.


Zo leef, werk, doe en laat ik. Adem het in en adem het uit. Ik ben geschoold in de Siberische sjamanistische traditie. In mijn aderen stroomt de Arawak-traditie uit mijn Zuid/Centraal-Amerikaanse voorouderlijnen.

Meer ervaringen lezen?