Een hele dag toegewijd ervaren, loslaten en openen in een serene en krachtige Sjamanistisch Sacred Space!


Alles uit de kast in dienst van jouw volgende stap.

Gun jij jezelf de kans om de eenheid in jezelf te gaan ontdekken, ervaren en jezelf completer te voelen?

Het is een intense en soms magische ontmoeting met jouw ziel!

Sjamanisme én Intuïtief Systemisch Werk geïntegreerd aan het werk

(Het is niet voor iedereen)

Alle focus ligt op diepere innerlijke bewustwording

Dieptewerk op maat zonder druk van de klok

Vanuit de stilte en intuïtie als startpunt reizen naar de diepere lagen van jezelf. Elk relevant element uit jouw systeem krijgt ruim de aandacht die het verdient. Woorden zijn beduidend minder van belang. Voelen en ervaren ZONDER te willen verklaren.

Inzichten vertalen naar handelingen

Opgehaalde inzichten vertalen naar concrete acties en handelingen

(Omdat inzichten zonder daaraan verbonden acties, net zo zijn als een boom zonder wortels)

Hulpvraag en patronen ervaren in een groter geheel

Innerlijke reis naar je emotionele en gevoelsvelden, zielsvelden, familievelden en sjamanistische velden verbonden met je werkelijke vraag

(Jezelf ervaren in de kern: zonder maskers, oordeel, verhalen, invulling of verwachting)

Geïntegreerde benadering van oeroude sjamanistische tradities en modernere modaliteiten

Doen wat nodig is, ook het toelaten, ontmoeten en ervaren van jouw schaduwen. ALLES GAAT UIT DE KAST!

Sjamanisme systemisch werk

Wat Anna zegt:

"Wat een magische sessie was het! Het heeft me inzichten gebracht op zielsnivo, diepere lagen in mezelf doen ontdekken waarvan ik het bestaan niet eens wist,  me laten voelen wie ik in de kern ben, we hebben stukken ziel samen terug gehaald, ik heb fysiek mogen voelen en ervaren in mijn puurste vorm en ervaren met welke krachtdieren en spirituele wezens ik verbonden ben, en ik heb mijn blokkades en krachten mogen zien en voelen. Het was echt een ontmoeting met mezelf, mijn verleden, mijn ongeziene delen en mijn helpers. Ronduit uniek en magisch! Ik voel me nu echt veel krachtiger, zekerder en meer mezelf. Dankzij Francis heb ik mijn ware en pure ik mogen ontmoeten en dit was alleen maar mogelijk dankzij zijn unieke gave om mezelf volledig op mijn gemak bij hem te doen voelen, waardoor ik me helemaal kon overgeven aan het moment en volledige kon laten gaan (voor mij echt een unicum!). Zijn mooie en krachtige begeleiding maakten dit mogelijk en daar ben ik hem nog steeds dankbaar voor"
Anna

Het is een proces die al start vóórdat je

de Sjamanistische Sacred Space in Delft binnenstapt en doorwerkt!

Gratis intake

Samen je hulpvraag bespreken of helder krijgen

 • Vrijblijvend kennismaken en afstemmen via (beeld)bellen


 • Uitvoerig stil staan bij jouw situatie, waar je tegen aan loopt en wat je dieperliggende hulpvraag is. Jouw reis start met het ontdekken van jouw echte hulpvraag.


 • Samen bepalen of sjamanisme en systemisch werk bij je past en ook of deze dagsessie wat voor je is.


 • Als er een match is kan je of gelijk een afspraak inplannen of het eerst laten bezinken

Een actieve voorbereiding

door jezelf alvast wat dieper te ervaren

De dagsessie is een belangrijke ontmoeting met je ziel!

Een actieve zorgvuldige voorbereiding is daarom een integraal onderdeel van jouw dagsessie. Je wordt uitgenodigd om in de fase van voorbereiding alvast naar binnen te gaan.


 • Nadat de datum van jouw sessie gereserveerd is, ontvang je uitgebreide instructies voor je voorbereiding


 • 7 dagen vóór jouw dagsessie start jouw voorbereiding


 • 7 dagen vóór jouw sessie wordt het energetisch veld of zielenveld van jouw sessie geopend en onderhouden
Sjamanisme systemisch werk
Wat Alexander zegt:
"De voorbereidingen waren voor mij al een openbaring. Ervaren wat een paar weken geen suiker en koffie met je doet. Ik werd stabieler minder energie pieken en dalen. Mijn gedachten werden rustiger. Francis leerde me om gedachten en gevoelens te verwerken, welke me soms blokkeren, op een manier dat het me vertrouwen gaf om het zelf te kunnen en te doen. Dit allemaal in een rustige omgeving en setting wat voor mij goed voelde en goed was. Hij is een zeer wijs en ervaren man, hij weet veel, maar voelt daarnaast ook veel. Ik vond het geweldig om hem naast me te hebben als coach/begeleider. Ik had nog nooit zoiets meegemaakt, maar het was een echte openbaring voor me waar ik nog veel plezier van ga hebben".
Alexander

De sessie is een proces van stapsgewijs dieper ervaren, voelen en openen. Je lijf en ziel als kompas leren omarmen. 

Soul Retrieval
Wat Christian zegt:
"Francis heb ik benaderd met de hulpvraag om meer levensenergie te ervaren en heb daarom met hem een dagsessie Soul Retrieval geboekt. We hebben eerst samen mijn dromen geanalyseerd. Francis vertaalde de betekenis van de symbolen uit mijn dromen, wat tot in detail klopte. Vanuit hier volgde een combinatie van familieopstellingen en verschillende sjamanistische rituelen. Francis heeft een warme en krachtige uitstraling waardoor je je als gast direct veilig en welkom voelt. Ik vond het heel bijzonder hoe ik met zijn begeleiding gevoeliger werd voor boodschappen en energie. Daarnaast bezit hij kennis en wijsheid en weet hij de juiste vragen te stellen of rituelen te bedenken om jouw specifieke en persoonlijke doel voor elkaar te krijgen. Ik heb met Francis veel realisaties en inzichten mogen ontvangen en heel veel negatieve valse overtuigingen mogen loslaten. Direct na deze intense dag voelde ik me mentaal en fysiek anders. Alsof er heel veel crap opgeruimd was en ik met een schone lei mocht beginnen, zowel fysiek als mentaal. Dat was eerst even wennen maar in de periode die volgde heb ik een dosis zelfverzekerdheid ontwikkeld, ervaar ik meer energie, creativiteit en dankbaarheid. Mijn vuur brandt weer".

Christian

Soul Retrieval

In stilte voelen en ervaren wat er bij jou verborgen zit en gezien wilt worden. Zonder te verklaren of iets te moeten (willen).

De dagsessie ziet er globaal er zo uit:

 • Met intuïtief systemisch zielswerk ga je ervaren wat jouw systeem jou wilt vertellen over jouw pijnpunt, blokkade of belemmerende patronen.
 • Met sjamanisme wordt een Sacred Space opgebouwd die jou in je innerlijke reis ondersteunt met hulpbronnen, ceremonies en rituelen. Het is een interactieve dynamische wisselwerking.
 • Tijdens de dag wordt voor eten en drinken gezorgd. Biologisch, gluten- en lactose vrij. Als je een strenge speciale dieet volgt, dan nodig ik je uit om zelf jouw lunch en versnaperingen mee te nemen. 

Sjamanistisch Systemisch Zielswerk

De openingen zitten in de verborgen wonden en pijn

  • Ontmaskeren van jouw belemmerende patronen door naar de pijn, wond en/of blokkade toe te gaan en die allemaal toe te laten


 • Jouw pijn, wond of blokkade kantelen naar kracht, inspiratie en persoonlijke wijsheid (als dat is wat je systeem jou aanreikt)


 • Vrijer in je eigen lijf voelen door de ruimte die ontstaat door voelen


 • Nieuwe, diepere en grotere velden ervaren en voor jezelf openen

Sjamanistische healings- en zuiveringsrituelen

Ruimte maken voor jezelf

 • Verloren of afgesplitste zielsdelen terughalen


 • Loslaten niet-eigen energieën uit jouw systeem


 • Zuiveren zielenafspraken met jezelf en/of anderen


 • Sjamanistische medicijnwielen

Wat je meeneemt uit de sessie verankeren door jezelf te blijven voelen en voeden

Deze intense zielsreis kan nieuwe velden van inzicht of paden openen. Jouw bereidheid om dat inzicht en die nieuwe ruimte te blijven vertalen naar handelingen is bepalend voor het vervolg van je reis.

 • Tijdens deze intense zielsreis haal je waar mogelijk ook concrete volgende stappen voor de nabije toekomst die je meeneemt als huiswerk


 • Het huiswerk ontvang je tijdens de sessie omdat je dat uit jouw eigen hebt opgehaald; direct na afloop van je sessie of snel daarna via de digitale snelweg kan je pragmatische aanvullingen krijgen


 • Het doel van het huiswerk is jezelf blijven voeden en de nieuwe verbindingen met jezelf blijven onderhouden.


 • Je bent altijd welkom voor korte uitwisselingen of versturen van updates hoe je vervolgreis verloopt. (Met of zonder huiswerk).

2 Checkup momenten

binnen 4 weken na jouw dagsessie

In de sessie kunnen veel onbewuste bewegingen komen die tijdens de sessie zich niet getoond hebben, om welke reden dan ook. Bij de dagsessie hoort daarom onlosmakelijk, naast de voorbereiding en het huiswerk, 2 checkup momenten.

Deze momenten van, populair gezegd, 'temperaturen' is bedoeld om te kijken hoe je ervoor staat. Om te ondersteunen bij deze eventuele nieuwe inzichten of bewegingen.


 • Het eerste checkup moment vindt plaats binnen 2 weken na jouw dagsessie. Het 2de checkup moment vindt plaats weer 2 weken daarna
 • Deze checkup momenten plannen we gelijk in bij het reserveren van jouw dagsessie
Sjamanisme systemisch werk
Wat Christel zegt:

"Francis werkt op een volkomen authentieke manier, waarin de geschiedenis voelbaar aanwezig is en verdieping geeft aan het nu. Dat wat nodig was kon zich aandienen, helen en transformeren naar een plek die kracht geeft, doordat je volgt vanuit dienstbaarheid aan het veld. Door je betrokkenheid en liefdevolle begeleiding heb ik me veilig gevoeld, gezien en erkend. Ik dank je voor je moed, omdat zo'n grote authenticiteit ook kwetsbaarheid met zich meebrengt".

Sjamanisme systemisch werk
Wat Saskia zegt:
"Goedemorgen Francis. Nog hartelijk bedankt voor de fijne sessie. Ik ben gisteravond goed thuisgekomen. Vannacht heb ik heerlijk geslapen. De sessie is dus lang doorgegaan. ik moest vanochtend uitslapen. Nu ben ik aan het werk maar voel hoe alles nog aan het integreren is. Het was een geweldige dag". 💖
Sjamanisme systemisch werk
Wat Florence zegt:
"Ik ben bij jou bij een dagsessie geweest. Wow, deze sessie betekend heel veel voor mij en het heeft al aardig wat mooie veranderingen bij mij teweeg gebracht".
Sjamanisme systemisch werk

Hele dag alléén aan jou toegewijd

in serene en krachtige

Sjamanistisch Sacred Space

Gratis intake via (beeld) bellen

Kennismaken en hulpvraag doorspreken (30 min)

Voorbereiden in jouw eigen omgeving

7 dagen voor je sessie serieus voorbereiden

Soul Retrieval

Sjamanistisch Systemisch Zielsreis

(verborgen verhalen ontmaskeren)

Systemisch werk in combinatie met

sjamanistische ceremonies 

Sjamanistische healingsrituelen (zuiveren en ruimte maken)

Wanneer nodig worden sjamanistische healingsrituelen ter plekke ingezet

Huiswerk voor

ontwikkeling en verankering

Tijdens sessie kan je huiswerk instructies krijgen om te blijven ontwikkelen en verankeren

2x Checkup na jouw dagsessie om eventuele naweeën of te vangen

2x 30 min online contact om vinger aan de pols te houden om eventuele naweeën op te vangen

€ 700,-
Sjamanisme systemisch werk

Wat Jan zegt:

"In september 2020 heb ik mijn Francis een dagsessie gehad naar aanleiding van lichamelijke klachten en onverklaarbaar gewichtsverlies. Ik moet zeggen in het begin was ik best gereserveerd, ik dacht ik ga er een hele dag naar toe, ben benieuwd wat het resultaat is, Nu bijna een half jaar later kan ik zeggen dat ik nog steeds mijn kracht voel. Als ik dingen zeg, doe of als ik wandel voel ik dat ik meer vanuit mijn buik wandel, de dingen zeg en doe. Mijn klachten zijn wonderbaarlijk verdwenen. En mijn gevoel van eigenwaarde is enorm toegenomen. En is écht iets veranderd hierin! Het was magisch die dag. Bedankt Francis, mijn vuur is weer terug! Dankjewel".
Jan
Soul Retrieval

Wat Anastacia zegt:

"During the last few years I have been going through a deep transformation process. I felt that I have achieved a lot of progress in different areas of my life, nevertheless, I had a deeply rooted feeling that for each step forward I take two steps back. As a person and a coach, I have experienced different methods working with deeply hidden emotions and subconscious thinking patterns, but my intuition told me that at this point of my life I need something different, beyond my everyday experiences. I was open for something new to come in my life, and one day I received information about the Soul Release Academy. I was extremely excited before the session with Francis, even quite nervous, since I had no idea what will happen; anyway, I trusted my intuition that it is exactly what I need now. When I walked Francis’s practice room, I could feel immediately that Francis radiates so much kindness, love and compassion for people.  His kindness gave me a feeling of comfort and deep openness for the session ahead. 

The combination of Francis’ professional skills and the 1-day session concept gave me a unique opportunity and amplitude of time to sick deep down into the world of my subconscious and look deep inside, in myself – does not matter how sensitive it is - inside my soul. The session with Francis gave me so many realizations and insights about myself: about my true nature and how it is important to stay true to myself. I understood my subconscious behavioral pattern ….. The most important I have found and, with the help of Francis, I was able to released that moment in the past that was constantly holding me back. After the session I needed some time to go thorough all these realizations and incorporate them at my soul and body structure.  It was not an easy experience, but it was definitely worthwhile. As a result, a couple of days later, I feel excitement for the life again, I feel that I own my path. I can connect with nature, music and people on a more sensitive and deeper level. The general feeling that I have now is an enjoyment and excitement for each moment of NOW, with all its intensity, variety of colors and emotions; and the full openness for the coming FUTURE – I know that I have courage to walk my way with an unconditional love and embrace everything what comes in. Moreover, and it is very important for me as well, that finally I could be more open with my partner that in spite of that fact that I have a very strong scientific background, as he does, I have been drawn for many years towards the mystical realm. I am very grateful to Francis for opening a hidden door inside me. He has a truly unique gift helping people to find a light inside of them, in their lives, and to gain a power to walk their true path fearlessly, with love and gratitude. In case you have doubts if you really need to go through a 1-day shamanic session with Francis, please, read this testimonial one more time.

With lots of Gratitude en hartelijke groet".

Anastacia